Vad ska du köpa i julklapp?

Så här cirka 10 dagar innan julafton, kanske du fortfarande funderar på vad du ska köpa att ge bort i julklapp, eller köpa till dig själv i julklapp?

– Den nya boken om Medaljongemissionen så klart! Författaren Fredrik Nilsson och Nordisk Filateli presenterar härmed det nya referensverket om svensk filateli.

Frimärksemissionen Gustaf V i Medaljong

Provläs 15 sidor här

Boken är helt nyskriven, den tog åtta år att färdigställa, den omfattar 296 sidor och blir det nya (kompletta) referensverket för den populära medaljongemissionen. Läs gärna ett urval av boken för att bilda dig din egen uppfattning.

Boken kostar SEK 700 plus porto. Porto inom Sverige är SEK 126 och tillhöriga världen SEK 230. Upplagan är endast 200 exemplar och denna avisering syftar till att ta emot förhandsbeställningar.

Beställningar* mailas till nordisk@filateli.se och skickas efter att förhandsbetalningen har tagits emot till:

  • SWISH 123 685 47 98
  • Bankgiro 5478-2925 
  • IBAN & BIC SE36 9020 0000 0902 5526 1227 / ELLFSESS
  • PayPal nordisk@filateli.se. Tillkommer 4% i avgift.

FÖRFATTAREN ● Fredrik Nilsson är utbildad inom elektronik, IT och ekonomi. Han är uppvuxen i en samlarfamilj från Skåne, men är sedan två år tillbaka bosatt på Södermalm i Stockholm. Under sina 45 år som filatelist har Fredrik koncentrerat sig på främst två samlarområden, helark och Medaljongemissionen. 

Detta är Fredriks debutbok och har sammanställts från referenser och fakta från den studie han har genomfört under åtta år. Fredrik säger själv att det finns inga stora frågor om Medaljongemissionen som lämnas obesvarade. Boken gör honom därför både stolt och glad.

* Böckerna skickas i mitten av januari, då de har levererats från tryckeriet.

Fredrik Nilsson