Lyxsökaren på TRELLEBORG 2023

Lyxsökaren Magnus Engstedt har i tidigare nummer av Nordisk Filateli presenterat ett albumblad med fördjupad bearbetning och presentation. Magnus Engstedt samlar Sverige 1855–2000 i lyxkvalitet. Eftersom Magnus inte är utställare, men har så otroligt mycket kunnande, har jag bestämt att speciellt bjuda in honom att visa en hel ram (16 sidor) ur sitt lyxalbum i samband med utställningen TRELLEBORG 2023 den 15–17 september. Albumbladen kommer visas live i Nordisk Filatelis monter på utställningen. Bearbetningen av albumbladen kommer att presenteras i tidningens nummer 4 som kommer att publiceras redan veckan innan utställningen. Vill du redan nu se ”lyxen” – då bjuder vill jag stilla intresset med att redan här bjuda på sidorna ur Lyxsökarens album. De kommer som sagt live på utställningen, och då kan du också möte Magnus själv och be honom att berätta mer!