Med blicken på stigen – nummer 3 har rotts i land

Den 3 maj stängde Gustaf Douglas (1938-2023) sitt frimärksalbum för gott när han gick ur tiden. Han var en gigant i frimärkskretsarna i Sverige, men också mycket uppskattad och erkänd i de internationella frimärkskretsarna.

Gustafs frimärkskarriär startade redan 1962 och varade alltså ändå till båten roddes i land 2023 och hans album stängdes. Redan från start var Gustaf väldigt aktiv på den extroverta arenan inom filatelin, så att porträttera honom är som att följa en tidslinjal som tar sin början 1962.

I min ledare hedrar jag som chefredaktör Gustaf. I tidningen porträtterar Tomas Bjäringer och jag tillsammans Gustaf i en 28 sidor lång tidslinjal.

Nummer 3 bevisar ännu en gång att tidningen är ett Bookazine – det är det tjockaste numret hittills och omfattar en imponerande spännvidd av artillar relaterat de intresseområden tidningen omfattar: frimärken, posthistoria, vykort, cinderella, samt också livsstil.

Nummer 3 ska vara i brevlådan senast den 1 juli!