Stark start på året med första numret!

God fortsättning önskar vi på redaktionen. Årets första nummer är på gång och lämnades till tryckeriet idag. – Ja du vet ju numera vad ett Bookazine är, och med sina 172 sidor ska nummer 1 räcka ända till påsken! Du kommer ha gott om läsning törs jag lova.

Vår livstilsreporter Thorsten Sandberg kommer under 2023 att träffa samlare och med deras egna ord kommer Thorsten att skildra samlande och livsstil i övrigt hos dessa karaktärer. Det första mötet med Thomas Wallner presenteras i nummer 1.

Självklart är det inget nytt att skildra samlare som har varit karaktärer. Därför kommer vi 2023 också att titta tillbaka historiskt och presentera minnesvärda filatelister. De presenteras genom Christer Brunströms personliga urval.

Det viktigaste, till dig som jag ännu inte känner. Vill du också skriva din historia och om din livsstil under rubriken ”Min livsstil”? Jag vill gärna publicera din berättelse i så fall. Den första samlaren som själv berättar redan i nummer 1 är Claes Hederstierna.

Vill du läsa hela Ledaren så finns den här.