Fantastiskt genomslag i media med Alexandria Blue Boy i Täby! 

Som Nordisk Filateli tidigare har refererat, fick det amerikanska frimärksföretaget H.R. Harmer i New York, den tysk-amerikanska ägaren till Alexandra Blue Boy att låna ut det värdefulla brevet till Sverige, när NorPhil 2022 ordnasi Täby i helgen den 4-6 november.

Brevet ”The Blue Boy” är värt mer än 10 miljoner kronor och har en intressant historia att berätta om kärleksrelationen mellan sysslingarna Huff, samt den unika frankeringen med frimärket ”Blue Boy”. Läs allt om denna historia i utställningstidningen.

Nordisk Filatelis omfattande presskampanj gav fin utdelning med både Sveriges Television, samt TV4, att sända live från utställningen.

På morgonen den 4 november sände SVT morgonstudio inte mindre än 7 minuter från Täby.

Senare på morgonen den 4 november sände TV 4 nyhetsmorgon också live från Täby.

SVT fortsatte senare under dagen den 4 november med att förmedla nyheterna från Täby.