Philea Shop firar 1 år med 25% rabatt fram till 31 juli

Philea Shop som startade för ett år sedan (1 juli) erbjuder jubileumsrabatter på 25% den närmaste månaden. Passa på at köpa frimärken, posthistoria eller varför inte litteratur. Besök https://www.philea.se/shop/

Förövrigt rapporterar vi i tidningen nummer 3-2022 om att AB Philea, Mimir HB och Star and Stamp Store inleder samarbete. Alla tre har väl fungerande webbshoppar inom framför allt filateli, och i Philea shop´s fall också numismatik. Dessutom har Philea en välbesökt sida för auktioner och Star and Stamp Store räknar med att sätta upp en sida för auktioner inom kort. Samarbetet går ut på att de tre företagen dels publicerar en gemensam logotyp, dels länkar till varandra på respektive hemsidor. Företagen har delvis konkurrerande verksamhet och delvis samma kunder, men i stort sett olika specialområden. Tanken är att erbjuda ett bredare utbud till en större marknad. Ett visst samarbete mellan Star and Stamp Auctions och AB Philea kommer även att ske framöver.