28 nya prenumeranter på ESLÖVIA 2021

I helgen (5-7 november) kunde alla äntligen träffas igen efter två år med Covid och isolering. Den nationella frimärks- och vykortsutställningen ESLÖVIA 2021 arrangerades (i Eslöv).

Nordisk Filateli var på plats med egen monter – den första montern som mötte alla besökare när de klev in i utställningshallen. Som chefredaktör var det väldigt kul att träffa alla prenumeranter som kom förbi montern. Jag skulle nog faktiskt kunna säga att 2/3 av alla besökare kom förbi och tackade personligen för en ”fantastisk tidning” (ingen kom förbi och klagade heller för den delen). Den höga andelen visar självklart att ”Nordisk Filateli är störst i Norden”. Det är självklart också mycket uppmuntrande för redaktionen att mottaga en sådan enhetligt positiv återkoppling från ”alla”.

När vi summerar utställningen blev det 28 nya prenumeranter! Vi sålde också flera lösnummer till de nya prenumeranterna, och till prenumeranter som köpt prenumeration under året och därmed missat enskilda nummer innan de anslöt sig. Vi sålde också flera tidskriftssamlare, vilket visar att våra läsare köper tidningen för dess värde för framtiden genom att den sparas.

Tidskriftssamlaren är mycket vacker, den är designad för att ställas mitt på bordet. Mitt på bordet stod den också i vår monter, jämte skålen med Ferraribilar som vi flitigt bjöd på – 2 kilo gick det åt under utställningen. Nästa gång du kan möta Nordisk Filateli i vår monter är vid NorrPhil 2022 i Täby, den 4-6 mars. Välkomna då, så bjuder vi återigen på Ferraribilar samt trevliga samtal.

Jonas Hällström
Chefredaktör