Nordisk Filateli blir huvudsponsor av SFF-kongressen 2022

Nordisk Filateli är Nordens största tidning om frimärken, vykort, posthistoria, cinderella samt livsstil inom dessa områden. Tidningen etablerades redan 1937 för att nå läsare i hela Norden.

Sveriges Filatelistförbund (SFF) har nästan 3 000 medlemmar inom samma grupper som Nordisk Filateli har sina läsare och prenumeranter. Dessa båda tar nu ett strategiskt steg tillsammans: Nordisk Filateli blir huvudsponsor för SFF-kongressen som genomförs i Täby den 2-3 april 2022.

Att genomföra en kongress kostar Sveriges Filatelistförbund stora pengar. Vi är därför tacksamma för att kunna genomföra detta samarbete” – säger Lars Nordberg, vice ordförande SFF.

Vill du veta mer om Nordisk Filateli så kan du besöka hemsidan www.filateli.se. Där kan du provläsa tidningen digitalt, hitta tidigare artiklar att läsa i tidningsarkivet, och framförallt köpa en prenumeration om du regelbundet vill läsa tidningen framöver.

Vill du veta mer om Sveriges Filatelistförbund så kan du besöka hemsidan www.sff.nu. Sveriges Filatelistförbund erbjuder medlemskap som inkluderar såväl sin medlemstidning ’SFT Filatelisten’, samt ett medlemserbjudande som bland annat omfattar möjligheten till föreningsaktiviteter centralt och lokalt.

Just nu kan du bli medlem i SFF resten av året och hela 2022 för bara 200 kronor. Läs mer på https://www.sff.nu/medlemsansokan