PROVLÄS tidningen gratis!

Nordisk Filateli etablerar sig vidare som ”Störst i Norden” att skriva om frimärken, vykort och posthistoria, samt som enda magasin för samlarna inom dessa områden.

Fler och fler köper också prenumeration samt återkopplar till redaktionen hur mycket de uppskattar tidningens rika innehåll. Innehållet är så bra att det går inte att smälta allt på en och samma gång, säger de, innehållet räcker länge att läsa berättar många.

Nordisk Filateli vill nu ha fler läsare, många fler, därför har vi tagit fram ett särtryck (32 sidor) av tidningen med ett utvalt innehåll som nu erbjuds som provläsning – helt gratis. Provläsningen är en inbjudan att sedan köpa en prenumeration på den ordinarie tidningen.

  • Ladda ned särtrycket gratis.
  • Om du vill beställa ett tryckt exemplar av särtrycket med provläsningen, så skickas det gratis om du mejlar ditt namn och postadress till redaktionen: nordisk@filateli.se.

Köp din prenumeration direkt så kommer nästa ordinarie nummer med posten.