Information om Prenumerationsaviseringen (fakturan)

För de prenumeranter som förnyar sin prenumeration nu vid årsskiftet så har fakturan kommit under den senaste veckan.

  1. Eftersom tidningen har ny ägare från och med nu, så är också kontot för betalning nytt. Om du har ett gammalt plusgirokonto registrerat så måste detta nu bytas ut till det bankgiro som anges på fakturan.
  2. Vid betalning uppger du det sjusiffriga (7-siffroga) OCR-nummer som finns på din faktura.
  3. Tidningen har inte längre några konton i banker utanför Sverige.
    1. Numera är det enklast och billigast för båda parter att betala via IBAN / BIC som finns angivet på fakturan. Då säkerställer du som betalande prenumerant också att hela avgiften för prenumerationen betalas till rätt belopp i SEK, samt att banken ger dig aktuell dagskurs för valutaomvandlingen.

Har ni några frågor så kontakta redaktionen på nordisk@filateli.se